Een bijzonder jaar voor iedereen en alles loopt anders. Door corona is bijna alles verandert en is ons sociale leven en gemeenschapsleven bijna tot stilstand gekomen. Dit had ook invloed op de functie van het cultuurhuis want het gebouw is juist bedoelt om samen te komen.

Financiën

Wat betreft de financiën was het afgelopen jaar wel voldoende. Mede door de vele donateurs en de extra corona subsidie zijn we tevreden over 2020. De uitgebreide jaarrekening van 2020 is op de website te vinden.

Werkgroep activiteiten

Het creatie café heeft in januari en februari goed gedraaid en er zijn mooie dingen gemaakt. We hopen dit weer te kunnen organiseren als de maatregelen het toelaten.

Verder zijn veel geplande activiteiten afgelast maar het enthousiasme in de werkgroep is gelukkig niet minder geworden.

Vrijwilligers

Ondanks dat we weinig tot geen gebruik hoefden te maken van de vrijwilligers die de activiteiten ondersteunen en bijvoorbeeld schoonmaken, is bijna iedereen ook in het nieuwe jaar weer beschikbaar om te helpen. De maaiploeg heeft wel gewoon zijn werk kunnen doen want ook tijdens corona groeit het gras gewoon door. Gelukkig is de begraafplaats en de tuin om de kerk goed onderhouden. Daar zijn we zeer dankbaar voor.

Bestuur

In september hebben we na jaren trouwe dienst afscheid genomen van Cecile van Gent die de functie als secretaris van de stichting met veel inzet heeft vervuld. Bowine Rienstra heeft haar taak overgenomen.

Toekomst

Wat 2021 zal brengen is nog onzeker maar we hopen snel iedereen weer te kunnen verwelkomen. Zeker ook de kinderen en de eenzame ouderen in het dorp.